INGYENES kiszállítás 15000 ft felett.

minta 1

FoL gyerek galléros póló

4500 Ft -tól

Fruit of the Loom galléros póló – gyermekeknek is!

Fruit of the Loom galléros pólók nyomtatása gyerekméretekben is, a Fruit Of The Loom-tól megszokott, kiváló minőségben, kedvező áron – mert a gyermekeknek is jár a sportos elegancia.

A galléros póló egyszerre elegáns és sportos, tehát egy ruhadarabban kaphatod meg a kényelmet és a némiképp formális megjelenést. Az ing egy gyermek számára nem igazán kellemes viselet, de egy pólóingben kifejezetten jól fogja érezni magát, és az öltözéke akár az ünnepélyes alkalmakon is megállja majd a helyét. Ha viszont az egyediség a cél, egy galléros pólóval és a gyermek által választott mintával szintén nem nyúlhatsz mellé!

A galléros pólók piké anyagúak, hagyományos szabással készülnek, és három, a termékkel megegyező színű gombbal látják el őket a gallér alatt. Az anyaguk 100% pamut Belcoro fonalból, Az anyagvastagság vastag (180 gr/m2, fehér színben pedig 170 gr/m2). A tartósság érdekében maximum 30°C-on mosd őket!

Amennyiben szeretnél Fruit of the Loom galléros pólókat nyomtatni gyermeked számára, rendelj webáruházunkból csupán néhány kattintással!

0
Üres a kosarad!Vissza a Vásárláshoz