Barion Pixel

INGYENES kiszállítás 15000 ft felett.

minta kép_2

Nyomtatható törölköző

2990 Ft -tól

A hímzett mellett a nyomtatott törölköző is megrendelhető

A nyomtatott törölköző lesz az idei nyár nagy kedvence. A fürdőzéshez való textileket nem csak hímezni, nyomtatni is lehet.

A törölköző az a textil, amit fürdőszobában használunk elsősorban, de különböző helyszínekre magunkkal is vihetünk. A reggeli gyors zuhanyzáshoz, az esti habfürdőhöz, a randi előtti hajmosáshoz és a babafürdetéshez is kell egy pihe puha törölköző.

A törölközőt nemcsak a fürdő falain belül vesszük elő, bekerül a táskába, ha télen gyógyfürdőbe vagy nyáron strandra tartunk, elcsomagoljuk az utazásokhoz is. Az egészségtudatos életmódot követők szintén gyakran veszik elő ezt a fürdőszoba textilt. A fitnesz termekben a csoportos órák, a szauna és a gépek használatához egyaránt szükséges saját törölköző.

Miért legyen egyedi törölköződ?

A törölköző kiválasztása sok embernek fontos kérdés, mert ragaszkodnak a puha, tartós, jól tisztítható fürdőszoba textilekhez. Szintén sokan vannak, akik kedvelik az egyszerű, fehér törölközőt, ami tisztaságot, higiéniát tud közvetíteni.

Az egyszínű vagy mintás, színes darabok is elérhetőek egy áruház kínálatában. Ezeket könnyű beszerezni, ha szükség van új törölközőkre, csak le kell cserélni az elhasználódottakat vagy ki lehet egészíteni az új darabokkal a meglévő készletet.

Ha valami egyedibbre gondoltál, akkor is van választásod, elegendő csak a törölköző nyomtatást megrendelned. Miért költs olyan szolgáltatásokra, mint a hímzett vagy a fényképes törölköző elkészítése?

A saját fotóval vagy grafikával díszített törölköző sokkal személyesebbé teszi ezt a fürdőszoba textilt. Miért kellene egy szimpla törölközőnek különlegesnek lennie? A törölközőt ugyan nem használjuk lakásdekorációként, hacsak nem az akasztóra kitett fürdőszobai darabokat nem számoljuk ide. A törölköző nem is egy ruhadarab, amit viselni lehet és ami hozzáad a megjelenéshez vagy valakinek a saját stílusához.

Mégis egy olyan használati tárgyról van szó, ami a fürdőben és azon kívül is szem előtt van. Egy strandon leterítve igenis feltűnő, mindenki látja, hogy milyen holmin napozik valaki. A teljes strand szetthez hozzátartozik a fürdőruha, a törölköző, a strandtáska is, amit sokan tudatosan válogatnak össze.

A törölköző, mint ajándék

A törölköző egyedi mintával megrendelve egy szerethető ajándék is lehet. A legjobb benne, hogy bárkit meg lehet vele ajándékozni, mert mindenkinek szüksége van rá. A gyerekek külön örülnek a mesés mintákkal vagy a családi kutyus, cicus képével díszített törölközőknek.

A nagyobbak is szeretnek olyan törölközőt magukkal vinni, ami vidám vagy éppen feltűnően stílusos kiegészítő egy utazáshoz vagy strandoláshoz. Egy fényképes használati tárgy ráadásul emlék is, mert a fotó, amit rányomtatunk az anyagra, a szép élményeket örökíti meg.  A fotón nemcsak élmény szerepelhet, hanem bármi, ami kedvenc dolog valakinek az életében.

Új törölköző, saját mintával

Eddig csak hímzést lehetett tőlünk rendelni, de mostantól új termék színesíti a kínálatunkat. Ha a hímzett minta valamilyen okból nem tetszik vagy csak nem tudja az ötletedet elég látványosan visszaadni, akkor válaszd a nyomtatható törölközőt!

A nyomtatható törölközőink hat, különböző színben rendelhetőek, ezek az árnyalatok a sötétkék, narancs, királykék, fehér, a fekete és a piros. Minden törölköző egységes méretben, 50×100 centiméteres nagyságban készül, amin a nyomtatható felület mérete maximum 40×10 centiméter. A törölközők alapanyag puha, jól mosható és tartós 100% pamut, de a nyomtatható felület 100% poliészter. A nyomtatható felület fehér „bordűr” -ként jelenik meg a törölközőn.

Válassz színt, küldj képet, mi pedig nyomtatunk!

0
Üres a kosarad!Vissza a Vásárláshoz