Barion Pixel

INGYENES kiszállítás 15000 ft felett.

üveg bögre-opál másolat

Matt üvegbögre

2500 Ft -tól

Matt üvegbögre – a különlegességek kedvelőinek


Matt üvegbögrék nyomtatása kedvező áron, kiváló minőségben, rövid határidővel – ha a hagyományos kerámiabögre nem elég különleges.
Sokan rajonganak a különlegességekért, ám a legtöbben mégis a megszokottat választják. Ha szeretnéd valami olyasmivel meglepni szeretteidet, ami abszolút nem hétköznapi, egy matt üvegbögre tökéletes választás lehet, és ha valamilyen egyedi képpel, vagy felirattal is ellátod őket, a hatás biztosan nem marad el!


Szolgáltatásunk, a matt üvegbögrék nyomtatása mindenki számára tökéletes lehetőséget biztosít egy igazán különleges és egyedi ajándék megalkotásához és átnyújtásához, a vállalkozásod logójával ellátva pedig alkalmasak a meglévő és leendő ügyfelek figyelmének folyamatos fenntartására is. A matt üvegbögrék hőálló üvegből készülnek, így kézzel mosogathatóak, mosogatógéppel viszont nem, de a mikrohullámú sütőben való használatot is bírják.
Amennyiben szeretnél matt üvegbögréket nyomtatni, webáruházunk a rendelkezésedre áll! Rendelj egyszerűen és kényelmesen, mindössze néhány kattintással!

0
Üres a kosarad!Vissza a Vásárláshoz