Barion Pixel

INGYENES kiszállítás 15000 ft felett.

mez

FoL mez

3500 Ft -tól

Fruit of the Loom mezek – bármelyik csapatnak is szurkolsz!


Fruit of the Loom mezek nyomtatása több színben és méretben, kedvező áron és kiváló minőségben – fejezd ki rajongásod az öltözékeddel is!
Szinte teljesen mindegy, hogy milyen csapatsportért rajongsz, illetve melyik csapatnak szurkolsz, a mezük hordása a rajongásod kifejezésének egy új szintje. A mezek segítségével bármelyik csapat iránt kifejezheted a tiszteletedet, és akár egyedi darabokat is létrehozhatsz, sőt, ha saját csapatod van, könnyen megoldhatod, hogy a mérkőzéseken egyedi, csak rátok jellemző öltözetben léphessetek pályára!


A mezek sportos, kiváló minőségű technikai pólók, amelyek ujjai raglán szabásúak, fedővarrással, és kifejezetten sportoláshoz ajánlottak. Az anyaguk 100% poliészter, ami vékony, mindössze 140gr/m2, mosni pedig mindössze 30°C-on szabad őket. Fontos, hogy a nyakrészen nyomott címke található a kényelem érdekében. Dizájnkollekciónkban találhatsz a mezekhez illő grafikákat is!
Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet a mezek nyomtatása iránt, rendelj webáruházunk kínálatából egyszerűen, csupán néhány kattintással!

0
Üres a kosarad!Vissza a Vásárláshoz