Barion Pixel

INGYENES kiszállítás 15000 ft felett.

lány kerek nyakú

FoL kereknyakú lány póló

3500 Ft -tól

Fruit of the Loom kerek nyakú, lányka póló – minden időszakra!

Fruit of the Loom kerek nyakú, lányka pólók nyomtatása kedvező áron, többféle színben és méretben, a Fruit Of The Loom-ra jellemző, kiváló minőségben – kislányod kedvence is lehet!

Egy kislány öltöztetéséhez is elengedhetetlen legalább néhány kerek nyakú póló, hiszen ez a legegyszerűbb ruhadarab, amit csak el lehet képzelni. Hétköznapi kinézete ellenére – vagy épp azért – minden kislány számára tökéletes választás egy kerek nyakú, lányka póló, és, ha valamilyen, számára fontos minta, kép, vagy rajz is szerepel rajta, akkor valószínű, hogy ez lesz a kedvence!

A kerek nyakú, lányka pólók számos színben és minden méretben beszerezhetőek, a szabásuk hagyományos, ám enyhén karcsúsított. Az anyaguk előzsugorított, körkötött, 100% pamut, a nyakrészük megerősített, az ujjakon, a nyakkivágásnál és a derékrészen pedig duplasoros varrással készülnek. A hosszú élettartam érdekében maximum 30°C-on mosd őket!

Amennyiben Fruit of the Loom kerek nyakú, lányka pólók nyomtatása a célod, rendeld meg webáruházunkból a választott színekben és mintákkal, mindössze néhány kattintással!

0
Üres a kosarad!Vissza a Vásárláshoz