INGYENES kiszállítás 15000 ft felett.

fiú kerek nyakú3

FoL kereknyakú fiú póló

2500 Ft -tól

Fruit of the Loom kerek nyakú, fiú póló – nem csak nyáron alapvető

Fruit of the Loom kerek nyakú, fiú pólók nyomtatása minden méretben, többféle színben, kedvező áron és kiváló minőségben – kényelmes viselet kisfiadnak minden napra!

A kerek nyakú pólók a nők és férfiak, illetve a lányok és fiúk ruhatárának alapvető darabjai; mindenki hordja őket télen-nyáron egyaránt, hiszen kényelmesek és olcsók. Ha szeretnéd a kisfiad ruhatárát folyamatosan frissen tartani, méghozzá egyedi darabokkal, a kerek nyakú, fiú pólókkal jól jársz, hiszen az áruk igen kedvező, és különféle mintákkal még különlegessé is varázsolhatod őket.

A kerek nyakú, fiú pólók többféle színben és méretben is megvásárolhatóak, az anyaguk előzsugorított, körkötött, 100% pamut, a nyakrészük megerősített, az ujjakon, a nyakkivágásnál és a derékrészen pedig duplasoros varrással készülnek. A formaváltozás elkerülése, illetve a tartósság érdekében maximum 30°C-on ajánlott mosni őket.

Amennyiben Fruit of the Loom kerek nyakú, fiú pólók nyomtatásával szereznél örömöt gyermekednek, rendelj webáruházunkból egyszerűen, csupán néhány kattintással!

0
Üres a kosarad!Vissza a Vásárláshoz