INGYENES kiszállítás 15000 ft felett.

minta1

FoL gyerek hosszú ujjú póló

3500 Ft -tól

Fruit of the Loom hosszú ujjú pólók– a hűvösebb napokra, gyermekeknek is

Fruit of the Loom hosszú ujjú pólók nyomtatása kisfiúknak és kislányoknak egyaránt, többféle színben és méretben, kedvező áron és kiváló minőségben – ha hűvösebb az időjárás.

A hosszú ujjú pólók gyermekeknek szánt változatai univerzális darabok: minden időben és mindenféle összeállításban megállják a helyüket. Akár óvoda, vagy iskola, akár szabadidős tevékenység, egy hosszú ujjú felsőben a gyermeked minden alkalommal jól fogja érezni magát, különösen, ha egy általa választott mintával teszed azt egyedivé.

A hosszú ujjú pólók gyermekméretben készülő változatai négyféle színben érhetőek el, és hagyományos, egyenes szabással gyártják őket. Az anyaguk körkötött, 100% pamut Belcoro fonalból, melynek vastagsága közepes (165 gr/m2, fehér alapszínnel pedig 160 gr/m2). A nyakkivágás keskeny, kontrasztos színű, és lycrával készül, amit duplasoros varrással erősítenek meg, ahogy az ujjakat és a derékrészt is. A tartósság érdekében maximum 30°C-on érdemes mosni őket.

Amennyiben a Fruit of the Loom hosszú ujjú pólók nyomtatása által lepnéd meg gyermekedet, webáruházunkban megteheted csupán néhány kattintással!

0
Üres a kosarad!Vissza a Vásárláshoz