INGYENES kiszállítás 15000 ft felett.

minta1

FoL Gyerek Mez

3500 Ft -tól

Fruit of the Loom mez – ha gyermeked sportrajongó

Fruit of the Loom mezek nyomtatása gyerekméretekben is, háromféle színben, kiváló minőségben és kedvező áron – ha a gyermeked a csapat mezét szeretné viselni!

Kedveled a csapatsportokat, és a kedvenc csapatod iránti rajongásodban gyermeked is osztozik veled? Lepd meg egy olyan mezzel, ami erősítheti benne a sport és a csapat lelkesedést, és persze egyet magadnak is rendelj, így erősítheted a köztetek lévő köteléket is! Ha csapatban játszik, akkor akár közös mezt is rendelhetsz nekik, és egységes öltözékben léphetnek majd a pályára!

A mezek gyermekeknek gyártott változatai sportos, kiváló minőségű technikai pólók, amelyek kifejezetten sportoláshoz ajánlottak, és dizájnkollekciónkban találhatsz hozzájuk illő grafikákat is. A mezek ujjai raglán szabásúak, fedővarrással, a nyakrészen pedig nyomott címke található a kényelem érdekében. Az anyaguk 100% poliészter, ami vékony, mindössze 140gr/m2, a tartósság érdekében pedig maximum 30°C-on szabad mosni őket.

Ha Fruit of the Loom mezek nyomtatásával szereznél örömöt gyermekednek, rendelj webáruházunk kínálatából mindössze néhány kattintással!

0
Üres a kosarad!Vissza a Vásárláshoz