INGYENES kiszállítás 15000 ft felett.

galléros7

FoL galléros póló

4500 Ft -tól

Fruit of the Loom férfi galléros póló nyomtatás – egyedi sportos elegancia


Fruit of the Loom galléros póló nyomtatás rengeteg színben, a Fruit Of The Loom-tól megszokott, kiváló minőségben, kedvező áron – ha nem csak a sportosság, de az elegáns és egyedi megjelenés is fontos.
A galléros póló, avagy pólóing lényege a kényelem és az elegáns viselet ötvözése; nem véletlen, hogy ezt a típust számos sportágban részesítik előnyben. A kényelmet a megszokott pólószabásnak köszönhetjük, az eleganciát pedig a gallérnak, amely egy ingére emlékeztet, bár a nyakkendő viselése azért nem javasolt hozzá. Egy galléros pólóban egyszerre lehetsz sportos és elegáns, csupán a megfelelő színt kell beszerezned.


A galléros pólók piké anyagúak, hagyományos szabással és három, a termékkel megegyező színű gombbal a gallér alatt, hogy kényelmesen tudd felvenni őket. Az anyaguk 100% pamut Belcoro fonalból, aminek vastagsága 180 gr/m2 (fehér színben 170 gr/m2). A tartósság és a forma megőrzése érdekében a mosási hőmérséklet maximum 30°C lehet.
Ha szeretnél Fruit of the Loom férfi galléros pólókat nyomtatni, webáruházunkban egyszerűen, csupán néhány kattintással megteheted!

0
Üres a kosarad!Vissza a Vásárláshoz