INGYENES kiszállítás 15000 ft felett.

Sexy happy beautiful smiling woman model in stylish cap with fashion jeans jacket and vintage skirt sitting on white concrete stone on sunny weekend, top view

Baseball sapka

2500 Ft -tól

Baseball sapka – télen-nyáron jól jön! Baseball sapkák nyomtatása kiváló minőségben, számos színben és kedvező áron – ne legyen fedetlen egyetlen fej sem!

A baseball sapka jelenlegi formájában közel nyolcvan éve létezik, és nem akar kimenni a divatból. A frontoldalán szinte mindig található valamilyen jelvény, vagy felirat, ám a kezdetekben kizárólag amerikai baseball csapatok logóját hímezték rá. Napjainkban viszont már mindenféle kép, grafika, vagy felirat elképzelhető rajtuk, és, ha valamit elképzelsz, azt mi meg is valósítjuk neked!

Szeretnél egyedi baseball sapkát hordani? Netán ajándékba adnád, és olyan mintát szeretnél rá tetetni, amellyel megnevettetheted a megajándékozni kívánt személyt? Nálunk a legjobb helyen jársz! A kínálatunkban megtalálható baseball sapka többféle színben is megrendelhető, a mérete tépőzárral állítható, 100% pamutból készül, és kiváló a minősége. Hogy ehhez még az ára is kifejezetten kedvező, csak a hab a tortán! Ha szeretnél baseball sapka nyomtatással egyedi kelléket vásárolni, rendeld meg webáruházunkban mindössze néhány kattintással!

0
Üres a kosarad!Vissza a Vásárláshoz