Barion Pixel

INGYENES kiszállítás 15000 ft felett.

kék szegélyes partedli

Baba partedli

2500 Ft -tól

Baba partedli – óvd a gyerek ruháit!


Baba partedlik nyomtatása kisfiúknak és kislányoknak egyaránt – ha szeretnéd, hogy gyermeked ruhája tiszta maradjon étkezés közben.
A partedli – más néven előke – egy, a ruhát védő kendő, vagy kifejezetten erre a célra kialakított, többnyire textil eszköz, amelyet étkezés közben nyakba szokás kötni. Napjainkban már csak gyermekek esetében használatod, ám az ő esetükben gyakorlatilag kötelező is, hiszen ellenkező esetben folyamatosan mosni kellene a ruháikat. A baba partedli azonban nem csak egy eszköz, sőt, lehet ajándék is!


Ha baba partedlit szeretnél vásárolni, webáruházunkban megtalálhatod! Kétféle színben érhető el: kislányoknak fehér, rózsaszín szegéllyel, kisfiúknak pedig kék szegéllyel. Az anyaguk a külső oldalon fényes, ami kiváló alapot biztosít a különféle minták, vagy fényképek nyomtatásához, de a tisztítást is megkönnyíti, a hátoldaluk azonban puha, nedvszívó frottír anyagból készül.
Baba partedli nyomtatás ajándékba, vagy saját gyermekednek? Rendeld meg webáruházunkból egyedi mintával, egyszerűen, mindössze néhány kattintással!

0
Üres a kosarad!Vissza a Vásárláshoz