Barion Pixel

INGYENES kiszállítás 15000 ft felett.

szív forma szíves gömb

Hógömb - szívforma

2000 Ft -tól

Hógömb – a téli ajándékok legszebbike!

Egyedi, nyomtatott hógömb a Te igényeid szerint készítve, kiváló minőségben és kedvező áron – apróság, mely megidézi a telet!

A hógömböket mindenki ismeri, sőt, sokaknál lapul is egy-egy darab otthon. Kedves, a telet idéző ajándékok, amelyeket mindenki szívesen fogad, és dísztárgynak is tökéletesek, ám akkor a legjobbak, ha teljesen egyediek, és a megajándékozottat a szépségükön túl a személyességükkel is megérintik.

A hógömb-nyomtatás segítségével teljesen egyedi ajándékra tehetsz szert, amelynek mindenki örül majd. Háromféle típussal állunk rendelkezésedre: a havas, illetve szíves hógömbben elhelyezhető fénykép maximális mérete 6,5 x 6,2 cm, a szív alakú, szíves hógömb esetében pedig 9 x 6,5 cm lehet a fénykép nagysága. Mindhárom változat kiváló minőségű és kedvező áron vásárolható meg, így akár egy egyszerű hétköznapon, akár ünnepeken is tökéletes ajándék lehet.

Amennyiben szeretnél nyomtatott hógömböket vásárolni, webáruházunk a rendelkezésedre áll! Rendelj egyszerűen és kényelmesen, csupán néhány kattintással!

0
Üres a kosarad!Vissza a Vásárláshoz