Barion Pixel

INGYENES kiszállítás 15000 ft felett.

Egérpad nyomtatás saját fényképpel

poloforma.hu
poloforma.hu

Egérpad nyomtatás saját fényképpel

Egérpad nyomtatás saját fényképpel

Fényképes ajándékhoz az egérpad nyomtatást is tudod választani. Hasznos, de mégis személyes lesz egy ilyen ajándék fotóval díszítve.

A számítógép olyan alapvető eszköze a hétköznapoknak, mint egy okostelefon. A számítógépes kiegészítők ezért olyan praktikus ajándékok, amiknek a legtöbb ember örülni szokott. Főleg akkor, ha az a kiegészítő ráadásul még egyedi használati tárgy is, nem pedig bolti, sokszorosított termék.

Az egérpad asztali géphez és laptophoz is illik, az egérpad nyomtatást ezért minden számítógéphez meg lehet rendelni. A saját fotó minőségi kivitelben kerül az egérpad felületére, ennek köszönhetően nem kopik, szakad vagy színeződik el. Tartós ajándékról van szó, amit teljesen egyedi külsővel tudsz felruházni. Válassz fotót és küldd el nekünk az egérpad nyomtatáshoz!

A fényképpel díszített használati tárgyakat bármilyen alkalomra meg tudod rendelni és rövid időn belül meg is kapod őket. Lepj meg valakit egy olyan közös képpel, amit nem képkeretbe rakva tud nézegetni, hanem egy bizonyos tevékenység közben!

Egérpad nyomtatás

0
Üres a kosarad!Vissza a Vásárláshoz