Barion Pixel

INGYENES kiszállítás 15000 ft felett.

színes fülű bögre minta másolat

Színes fülű és peremű bögre

1500 Ft -tól

Színes fülű és peremű bögre – egyszerű, mégis látványos!


Színes fülű és peremű bögre nyomtatása korszerű technikával, számtalan színben, kiváló minőségben és kedvező áron ¬– szabd személyre az ajándékokat!
Egy színes fülű és peremű bögre vidám látvány, akár a munkahelyeden, akár az otthonodban használod, és éppen ezért kiváló ajándékötlet is. A rajta elhelyezhető grafikák, fényképek, vagy a céged logója színéhez igazíthatod a bögre fülét és peremét, így egy harmonikus összkép jöhet létre, aminek szeretteid, munkatársaid és üzletfeleid egyaránt örülni fognak.


Az általunk kínált, színes fülű és peremű bögre hagyományos kialakítású, 3 dl űrtartalmú, kerámiából készül, a maximálisan nyomtatható felülete pedig 8,5 x 18 centiméter. A kép szublimációs eljárással kerül rá, így élénk színű és fényes lesz, a hozzá adott, fehér kartondoboz segítségével sérülésmentesen szállítható. A színes fülű és peremű bögre kizárólag kézzel mosogatható, mikrohullámú sütőben pedig nyugodtan használható.
Amennyiben szeretnéd egy, vagy több színes fülű és peremű bögre nyomtatását megrendelni, vásárolj webáruházunkból egyszerűen, mindössze néhány kattintással!

0
Üres a kosarad!Vissza a Vásárláshoz