Barion Pixel

INGYENES kiszállítás 15000 ft felett.

Fényképes poháralátét, mint ajándék vagy dekoráció

poloforma.hu3
poloforma.hu3

Fényképes poháralátét, mint ajándék vagy dekoráció

Fényképes poháralátét, mint ajándék vagy dekoráció

A fényképes poháralátét ajándéknak és lakásdekorációnak is kitűnő választás. Még idén le tudod tesztelni a sikerét, ha megrendeled az ünnepekre.

Mi az a  poháralátét és mire jó?

Vegyük először is elő azt a kiegészítőt, amit úgy hívunk, hogy poháralátét! Ezt a kicsi, de annál hasznosabb kis tárgyat mindenki ismeri. Az éttermekben, bárokban, bisztrókban és pubokban rendre előkerül, legtöbbször valamilyen márka logójával és színeivel dekorálva.

Az alátét használata nem kötelező, de erősen ajánlott, mert sokkal szofisztikáltabbá teszi az italfogyasztást. Előszeretettel használják hotelek, bárok, mint nyomtatott arculati elemet, mert mindenki kézbe veszi, körbeforgatja, akár haza is viszi.

Az italfogyasztás jól ismert és ma is előszeretettel használt kiegészítőjéről van szó, ami, amellett, hogy reklámeszköz még a pultot, asztalt is kíméli.

Egy  poháralátétből ajándék is lehet?

A poháralátét nyomtatást persze nem csak és kizárólag céges ügyfeleknek ajánljuk. Talán nem gondolnád, hogy pont egy ilyen kiegészítőre tetess fotót, de érdemes elgondolkodni rajta.

A poharak alá tehető alátét szintén összeköthető az egyedi fényképes poháralátét készítés szolgáltatásával. Az alátét egyike azoknak a tárgyaknak, amiket rendszeresen elővesznek a konyhafiókból, ha asztalt terítenek ebédhez vagy nyári kerti partit rendeznek a teraszon. Elég csak rápillantani és máris kellemes érzéseket kelt a fotók hangulata és szép emlékeket hoz elő minden fénykép.

A fotókkal dekorált alátét szerepelhet egy karácsonyi ajándékcsomag részeként, amivel meglepheted a családot, barátaidat, rokonaidat is. Az átlagos ajándékokhoz képest  a fényképes meglepetések személyre szóló tárgyak. Egyszerre praktikusak, mert termoszra, pólóra, párnahuzatra vagy bögrére és egérpadra is szüksége van mindenkinek és szívhez szólóak is.

A poháralátétet és a hozzá hasonló, egyszerű kiegészítőket tehát nem érdemes alábecsülni, ha ajándékozásról van szó.

Készíttess dekorációt karácsonyra!

Lépjünk tovább és lássuk, hogy mi lehet még a fényképpel díszített poháralátétből! Hamarosan itt a karácsony, azt követően pedig a szilveszter. Megannyi lehetőség a családi ebédekre, a baráti vacsorákra, az ünnepi vendégfogadásra.

A minőségi alátéteknek ott a helyük a különleges, ünnepi dekorációval díszített asztalon. Jó ötlet például olyan alátéteket rendelni a terítékhez, amin egy-egy kedves fotó szerepel a meghívottakról vagy közös fotó a házigazdával. Egy fényképes poháralátét helyettesíteni tudja az ültetőkártyát, azonnal be lehet azonosítani a vendégek ülőhelyét az asztal körül. Válhat belőle apró ajándék is, amit mindenki magával vihet a vendégséget követően.

A mi poháralátéteink nem egyszerű, eldobható karton termékek. Ügyeltünk arra, hogy ne csak a nyomtatás legyen színvonalas, hanem az alátét is, amire majd a fotók kerülnek. Beszereztünk strapabíró, gyűrődésálló, könnyen tisztítható gumi alátéteket, amiket textil bevonattal láttak el.

A felső textilbevonatra kerül a nyomtatás, ami a poháralátéthez hasonlóan időtálló, bírja a használattal és a tisztítással járó megpróbáltatásokat.

A december már itt van, ideje minden tételt megvalósítani lassan az ünnepi teendők listájáról. Keress minket bizalommal, rendelj egyedi fényképes tárgyakat! Az online tervezés gyorsan elkészül, ahogyan a nyomtatás is.

A fővárosban található üzletünkben már az online megrendelést követően napokkal később átveheted a terméket vagy pedig postázzuk neked. Azért ne hagyd az utolsó pillanatra a rendelést, hiszen a december köztudottan zsúfolt időszak!

 

Kattints ide a poháralátétek megtervezéséhez:
Tovább a poháralátétekhez!

0
Üres a kosarad!Vissza a Vásárláshoz