Barion Pixel

INGYENES kiszállítás 15000 ft felett.

Egyedi fényképes párna ünnepi alkalmakra

poloforma.hu1
poloforma.hu1

Egyedi fényképes párna ünnepi alkalmakra

Olyan ajándékot keresel, amivel minden barátnál és rokonnál célba találsz? Az egyedi fényképes párnára gondoltál már, mint ünnepi meglepetésre?

Egyedi fényképes párna ünnepi alkalmakra

Olyan ajándékot keresel, amivel minden barátnál és rokonnál célba találsz? Az egyedi fényképes párnára gondoltál már, mint ünnepi meglepetésre?

A párnából ajándék lehet?

A párna olyan lakberendezési tárgy, amiből minden otthonban található több darab is. A párnának lehet kényelmi funkciója, de ugyanúgy betöltheti a dekorációs elem szerepét is. Párnákat találunk a hálószobában, a nappaliban és a gyerekszobában is. Szívesen viszünk magunkkal saját párnát egy utazásra is, amit már ismerünk, szeretünk és megszoktunk.

A párna a jó alvás, a kellemes pihenés, a stílusos otthon nélkülözhetetlen kiegészítője. Egyértelmű, hogy egy ilyen kiegészítőnek mindenki örül, mert nemcsak hasznát veszi, hanem még az otthonát is díszíteni tudja vele. Mitől lesz egy egyszerű párnából több, mint lakberendezési elem, hogyan lehet ajándék a megszokott, minden lakásban megtalálható kiegészítőből?

A fényképes meglepetésnek mindenki örül

A titok nem más, mint az egyediség. Egyszerűen csak személyessé kell tenni a tárgyat, amit ajándéknak szánsz és eléred a célodat. Tulajdonképpen bármit személyesebbé lehet tenni, méghozzá nagyon egyszerűen. Csak egy jó fotó kell hozzá. Fényképpel díszítheted az ajándék párnát is, mert a textil nyomás modern technológiái lehetővé teszik, hogy igényesen elkészített, dekoratív és tartós grafika készüljön.

Így készül a párna nyomtatás

A párna huzatára kerül a kiválasztott fotó. Nincs egyetlen nyomtatási eljárás, amit minden alapanyaghoz alkalmazni lehet. Az anyag határozza meg, hogy melyik nyomtatással tudunk szép nyomatot készíteni. A pamut anyagokhoz általában digitális nyomtatást, a műszálas anyagokhoz pedig a szublimációs eljárást lehet választani.

A nyomtatási eljárás önmagában még nem garantálja a nyomat minőségét. A fotó felbontása, a kép mérete is lényeges. A digitális képekkel tudunk dolgozni, vektoros formátumban, de előhívott fényképet is tudunk digitalizálni, ha annak a mérete nem haladja meg az A/4-es nagyságot. Mérettől függően nagyíthatóak is a fotók, minőségromlás nélkül.

A szatén anyaggal bevont párnáink népszerűek, ezeket az anyagokat az úgynevezett szublimációs technológiával nyomtatjuk. A szublimációs eljárás a nevét onnan kapta, hogy a nyomtatáshoz speciális festéket használnak. A festék a nyomtatás során szublimálódik vagyis szilárd halmazállapotúból gáz halmazállapotúvá változik és a textilszálakra tapad.

Ehhez a típusú nyomtatáshoz szükség van négy eszközre: transzfer papír, festék, hőprés, nyomtató, na és persze az ötödik, ez esetben a párna. A transzfer papírra nyomtatják a képet a speciális festék használatával. A transzfer papír a párna huzatának felületére kerül és mindkettő megy a hőprésbe. A hőprésben megtörténik az a  hőkezelés vagyis a minta rávasalása a textilre. A párnahuzaton ott díszeleg a fotó, méghozzá tökéletes minőségben.  A színek vibrálnak, a vonalak élesek, a kép hűen tükrözi az eredetit, ráadásul tartós is.

A fotó a világos színű, szatén párnahuzaton mutat legjobban. A párna mosható és vasalható is az előírt maximális hőfokon, lehetőleg kifordítva, hogy ép maradjon a fénykép.

A fényképes párna nyomtatást veled együtt tudjuk elkészíteni. Válaszd ki azt a fotót, amit a textilen viszont szeretnél látni, töltsd fel a honlapunkon megtalálható online tervezőbe és szerkeszd meg a párna tervét. Innentől már csak egyetlen dolgod maradt, megnyomni a küldés gombot. A beérkezett információk alapján elkészítjük a párnát, amit hamarosan meg is kapsz tőlünk. Csomagold be szépen, köss rá szalagot és mehet is a fa alá vagy egyenesen az ünnepelt kezébe.

0
Üres a kosarad!Vissza a Vásárláshoz