Barion Pixel

INGYENES kiszállítás 15000 ft felett.

Óra nyomtatással egyedi külsőt kap a megszokott időmérő

poloforma.hu2
poloforma.hu2

Óra nyomtatással egyedi külsőt kap a megszokott időmérő

Az óra nyomtatással szemrevaló fényképes ajándék készül. A kedvenc fotók kiemelt helyet kapnak egy olyan lakás dekoráción, mint amilyen egy falióra.

Óra nyomtatással egyedi külsőt kap a megszokott időmérő

Az óra nyomtatással szemrevaló fényképes ajándék készül. A kedvenc fotók kiemelt helyet kapnak egy olyan lakás dekoráción, mint amilyen egy falióra.

Az órák régóta a hétköznapok ismerős használati tárgyai. Az időmérésre ma már számos digitális eszköz is használható, de egy analóg szerkezetet egyik sem helyettesítheti. Miért? A digitális eszközök többsége mutatja az időt, de nem ez a fő funkciója. Az okos eszközök, mint a mobil telefon, a tablet, a laptop képernyőjéről leolvasható a pontos idő. A digitális karórák már az időjelzés miatt készülnek, de ezeket a kiegészítőket sokan nem viselik.

Időmérők a falon

A falióra különleges kategóriát képvisel, mert olyan időmutató, ami egyben dekoratív is, több funkciója van, ezeket pedig egy, fix helyen tudja ellátni. A falra akasztott, nagyobb méretű óra régen és ma is a kedvelt lakás dekorációk közé tartozik.

A falióra amellett, hogy mutatja a pontos időt és megnyugtató tiktakolásával az otthon barátságos hangulatához is hozzájárul, stílusos kiegészítője is a nappalinak vagy a konyhának. A faliórákat minden otthonban egy jól látható helyre akasztják ki. Az órára csak rá kell pillantani és máris leolvasható az idő, amit az óramutatók megfontolt araszolása mutat a nap minden másodpercében.

Az óra teljessé tudja tenni a berendezést, ezért nem mellékes az sem, hogy mekkora méretben, milyen stílusban, színben készül el. Egy falióra lehet minimalista, modern kiegészítő, vintage darab vagy éppen egy eklektikus stílusú lakáshoz illő, színes lakberendezési elem is.

Saját díszítéssel készült óra az otthonodba

A falióra nyomtatással ennek a jól látható időmérőnek a felületét is ki tudja használni a tulajdonos. Gondoltál már arra, hogy az órádat fényképekkel dekoráld? Mi ezt a lehetőséget is felkínáljuk a fényképes ajándékok kedvelőinek.

A fényképes óra nyomtatásnak köszönhetően kerek formájú keretben kaphatnak helyet, a fal egy kiemelt pontján a legkedvesebb fotók. Ne hagyd üresen az óra számlapját, inkább öltöztesd egyedi grafikába vagy díszítsd a fotóiddal!

A megrendelhető óráink se nem kicsi, se nem nagy számlapjukkal ideális fotófelületet jelentenek. Kerek vagy szögletes, 24 centiméter átmérőjű óralapot lehet díszíteni színes, fekete-fehér fotóval vagy egy egész fotómontázzsal. Tervezz hozzá szöveget vagy egészítsd ki a témához illő mintával, kerettel!

A fényképes falióra olyan lakásdísz, aminél nem kell a stílust az előtérbe helyezni. Az egyszerű óralap és a fotók kombinációja minden otthonban megtalálja a kitüntetett helyét. Ahol akad egy üres hely a falon, de nem szeretnék jellegtelen dekorációval kitölteni, oda az egyedi időmérőt javasoljuk.

Egy ilyen meglepetést ugyan nem lehet túl sokszor elsütni, mert az óra meglehetősen állandó darabja egy otthon kiegészítőinek. Ez ne szegje kedvét senkinek, mert akár minden barát, rokon, ismerős, család kaphat egy fényképes órát. Ne maradjon ki a saját otthonod sem!

Egyedi időmérő, mint ajándék

Az óra bármilyen alkalomra kedves, értékes, praktikus ajándék. Különösen szép és szerethető meglepetés minden eseményhez, ahol az idő múlása kerül a fókuszba. Egy házassági évfordulón, gyermek világrajövetelének idején, egy karrier végén vagy akár esküvőhöz is csodásan illik a fotóval ellátott, klasszikus falióra.

A megfelelő fotók kiválogatása és az óra kiválasztása után tervezd meg online az ajándékot és küldd be nekünk. A nyomtatást elvégezzük, az órát pedig eljuttatjuk hozzád. Az idő múlása egy ízléses órával mérhető, ami minden pillantással kedves emlékeket idéz fel.

 

Kattints ide az órák megtervezéséhez:
Tovább az órákhoz!

0
Üres a kosarad!Vissza a Vásárláshoz