Barion Pixel

INGYENES kiszállítás 15000 ft felett.

Egyedi naptár készítés: a családi fotóknak a falon a helye

poloforma.hu2
poloforma.hu2

Egyedi naptár készítés: a családi fotóknak a falon a helye

Egyedi naptár készítés: a családi fotóknak a falon a helye

Az esküvői fotók sehol nincsenek jobban szem előtt, mint egy naptárban. Az egyedi naptár készítést rendeljétek meg az esküvő után!

Az esküvőtökre rengeteget készültetek, sok szervezés, izgalom, stressz és még több boldogság van mögöttetek, ami ezt a nagy napot megtöltötte és megelőzte? A nagy nap természetesen nem múlik el nyomtalanul, de nem csak a szívetekben él tovább, hanem az eseményről készült fotókon is.

A fényképeket digitális eszközökön, számítógépen nagy mennyiségben lehet tárolni és bármikor elő vehetitek, hogy egy kicsit visszaemlékezzetek. Nem csak elektronikus eszközökön lehet fotókat nézegetni. A klasszikus formát sem érdemes elvetni. Az előhívott fotók mehetnek az albumba vagy a képkeretekbe, de a fotókat nyomtatni is lehet, például papírra.

Fényképekből készült naptár

A fényképes naptár nyomtatással szinte pillanatok alatt elkészül a falra az esküvő képes összefoglalója. Az ilyen falravalónak egyszerre több funkciója is van. Egyrészt a közös otthonotok díszévé válik, amit ráadásul mindenki megcsodálhat, aki vendégségbe érkezik. Másrészt egy olyan fotóalbumot kaptok, amit nem kell a memóriakártya vagy a fiók mélyére tenni, hanem bármikor megcsodálhatjátok, hiszen ott lóg a falatokon. Végül pedig lesz egy kézzelfogható, lapozható naptáratok is, ami egész évben hasznos eszköze a napirend és a fontos események követésének.

Az első lépés a rengeteg esküvői fotóból kiválogatni azokat, amiket a falon szeretnének viszontlátni. Ezután már jöhet is az online naptár készítés. A képernyő előtt ülve, közösen meg tudjátok szerkeszteni a naptár minden egyes oldalát a kiválasztott sablonnal és fényképekkel. Természetesen a ki kreativitásokon és a fényképek mennyiségén is múlik, hogy milyen elrendezést kapnak egy-egy naptároldalon a fotók. Minden oldalra kerülhet egy fénykép nagy méretben vagy akár kollázst is összeállíthattok a legjobban sikerült fényképekből.

Az év egyes hónapjait használhatjátok arra, hogy a fotóitokat tematikusan csoportosítsátok és helyet adhattok a vidám, a megható, a legszebb és a kedvenc pillanataitoknak is. Nem jut hely minden fotónak? Sebaj, hiszen a következő évre is szükség lesz egy papír falinaptárra. Az is megoldás lehet, hogy több naptárat is készítetek magatoknak, így kerülhet az íróasztal fölé, a nappaliba vagy akár a nyaralóba is.

Naptár minden évben kelleni fog

A közös életetek még rengeteg eseményt tartogat, így jut téma és fotó bőven a következő naptároldalkara is. A házassági évfordulók, közös nyaralások vagy a gyermekek érkezése mind nagyszerű témája a családi fotóknak. A digitális formában elmentett fotók megmaradnak biztonságban, de bármilyen mennyiségben és méretben készülhet belőlük nyomtatás, színesben és klasszikus, fekete-fehér változatban egyaránt.

A szerelmetek minden vidám, fontos állomása, szerelmes és emlékezetes pillanata megörökíthető egyszerűen és gyorsan egy köteg papíron. A naptárt válasszátok akkor, ha kedvelitek a változatos dekorációt és szeretnétek minél több fotót látni az otthonotok falain.

A naptár nyomtatás és a naptár online megtervezése csak rövid időt vesz igénybe, akár napokon belül megkapja a vásárló. Ennek köszönhetően egy ajándékkal már biztosan lehet számolni, akkor is, ha szoros határidőhöz van kötve, hogy elkészüljön. Attól függően, hogy honnan rendel a vevő, a nyomtatott termék az elkészülést követően az üzletben is átvehető vagy pedig igényelhető a postázása. A további kérdésekre választ találtok a honlapon vagy tegyétek fel őket a kollégáinknak az egyik elérhetőségünkön!

 

Kattints ide a naptárak megtervezéséhez:
Tovább a naptárakhoz!

0
Üres a kosarad!Vissza a Vásárláshoz