Barion Pixel

INGYENES kiszállítás 15000 ft felett.

A kulcstartó nyomtatással mini emlék, hasznos kiegészítő készül

poloforma.hu1
poloforma.hu1

A kulcstartó nyomtatással mini emlék, hasznos kiegészítő készül

A kulcstartó nyomtatással mini emlék, hasznos kiegészítő készül

Igazi retro ajándék a kulcscsomókra akasztható kiegészítő. A kulcstartó nyomtatással személyre is szabható egy ilyen meglepetés.

Néha a legegyszerűbb dolgok aratják a legátütőbb sikert. Nem a méret és nem is az ajándékra költött összeg fogja meghatározni, hogy a meglepetés milyen reakciót vált majd ki abból, aki kapja. Ma egyre fontosabbá válik a személyesség és az, hogy a másikat meg tudjuk szólítani. Talán elsőre hihetetlennek hangzik, de ezt a célt akár egy szimpla kulcstartóval is el lehet érni.

A kulcsok kulcstartók nélkül elvesznének

A kulcstartók azok közé a hétköznapokban használt kiegészítők közé tartoznak, amikből mindenkinek van egy vagy több is. A kulcstartó régen és ma is igazán praktikus eszköznek számít, aminek a funkciója, hogy megkönnyítse a kulcsok megtalálását. Mindenki ismeri azt a helyzetet, amikor egy telepakolt táskában kutat a kulcsai után és minden a kezébe kerül, csak az a bizonyos kulcscsomó nem.

A kulcstartóval nemcsak könnyebb megtalálni a táskában a kulcsot, de azonosítani is egyszerűbb. Az elkeveredett, ott felejtett vagy újonnan beszerzett kulcsokat egy saját kulcstartóval meg lehet különböztetni a többitől.

Végül, de nem utolsósorban, a kulcstartó arra is kiváló eszköz, hogy egy olyan hétköznapi, egyben pedig nélkülözhetetlen tárgyat, mint a kulcs, egyedi kiegészítővel lehessen ellátni.

A kulcstartó a kulcs része, de nem mindegy, hogy milyen

A kulcstartók rendkívül sokfélék, mert népszerű és gyakran használt kiegészítőről van szó. Lehet kapni klasszikusat, vicceset, elegánsat is, de akár teljesen egyedi külsővel is rendelkezhet egy kulcstartó. A nyuszifarkú, bolyhos daraboktól a nyaraláson beszerzett szuveníreken át a figurás darabokig igencsak színes a kulcskarikára akasztható kiegészítők kínálata.

Nem kell boltban kapható darabbal megelégedni senkinek, mert könnyen be lehet szerezni saját kulcstartót is. Milyen egy saját kulcstartó? Hát fényképes!

Fényképes tartó a kulcsoknak

A fényképes kulcstartó nyomtatással nyeri el a végső formáját. A műanyag tokba kerül az általad megtervezett grafika, aminek minden részlete jól látható, de biztonságban van az átlátszó tokban. A kis méretnek köszönhetően táskában, zsebben, akasztón is elfér a kiegészítő a kulcsokkal együtt.

Az anyaga és a kialakítása miatt is átlagos árban kapható, nem jelent anyagi kihívást a megvásárlása. Az olcsó, de személyre szóló ajándék nagyszerű példája a nyomtatható kulcstartó. Kép, grafika, szöveg egyaránt díszítheti egy vagy kettő oldalasan is a kulcstartót.

A barátnővel közös fotó vagy a nagymamának szóló fénykép az unokákról, de a szerelmesről készült kedvenc kép is helyet kaphat a négyzetes formájú, átlátszó, műanyag tokban. A kulcstartó olyan, mint egy mini képkeret, amit mindenhová magával vihet a tulajdonosa. A kép sértetlen marad, nem gyűrődik, nem szakad el, nem számít honnan és hányszor veszi elő valaki, hogy vessen rá egy pillantást.

A nyomtatással gyártott fotó minőségi kép, élénk színekben, éles részletekkel, kiváló felbontásban. Mini emlék, ami a kulcsokat is őrzi minden nap. Már tudjuk, mi lesz a következő ajándék a családnak vagy a barátoknak.

Keress minket, ha a kulcstartót Te is egy újból felfedezni való ajándéknak gondolod! Ha már tudod, hogy kinek szeretnéd adni és azt, hogy milyen kép szerepeljen a az elején vagy a végén, tervezz és rendelj! A személyre szabott kiegészítőt a kollégáink rövidesen elkészítik és elküldik neked. A tervezéssel, rendeléssel kapcsolatos kérdésekre szívesen válaszolunk, csupán kapcsolatba kell lépned velünk az egyik elérhetőségünkön!

 

Kattints ide a kulcstartók megtervezéséhez:
Tovább a kulcstartókhoz!

0
Üres a kosarad!Vissza a Vásárláshoz