Barion Pixel

INGYENES kiszállítás 15000 ft felett.

Kitűző nyomtatás búcsú partykra!

1704_1
1704_1

Kitűző nyomtatás búcsú partykra!

A kitűző nyomtatást ne felejtsd el feljegyezni a lánybúcsú, legénybúcsú teendői közé! A lánybúcsúk és a legénybúcsúk is olyan események, amik nélkül ma már elképzelhetetlen egy esküvő megszervezése. A párnak jut az esküvő teendőinek elsimítása, a barátoknak pedig a lánybúcsú és a legénybúcsú előkészítése.

Kitűző nyomtatás búcsú partykra!

kitűző nyomtatást ne felejtsd el feljegyezni a lánybúcsú, legénybúcsú teendői közé! A lánybúcsúk és a legénybúcsúk is olyan események, amik nélkül ma már elképzelhetetlen egy esküvő megszervezése. A párnak jut az esküvő teendőinek elsimítása, a barátoknak pedig a lánybúcsú és a legénybúcsú előkészítése.

 

Egy ilyen búcsúztató mindig jó hangulatú, laza, vidám és fiatalos esemény, amin vicces kiegészítőkkel jelzik a résztvevők, hogy miről szól pontosan az ünneplés. A lánybúcsúk, legénybúcsúk nélkülözhetetlen kelléke a feliratos póló, szalag, kitűző, a humoros ajándékok és vicces díszek.

 

A webshopunkban a kitűző nyomtatásra is van lehetőség, méghozzá az igényekhez igazodva elérhető áron és rövid határidővel. Egy kitűzőből nemcsak reklámajándék válhat, készülhet belőle szintén egyedi megrendelésre kiegészítő is egy olyan eseményhez, mint amilyen a lánybúcsú vagy legénybúcsú.

 

Keress minket bizalommal és rendelj kitűző nyomtatást, ha szeretnél minél több kiegészítővel készülni a búcsúztató napjára! A kitűző nyomtatáshoz csak néhány, alapvető információt kell megadnod a kollégáinknak és hamarosan el is tudjuk készíteni, illetve kiszállítani a megrendelt kiegészítőket. A kitűző nyomtatásnak az alapvető kérdése, hogy hány darab kitűzőre van szükség és mi kerüljön a külsejére. Az általunk készített méretek alapján ki tudod választani, hogy mekkora legyen a kitűző, eldöntheted, hogy milyen alapszínben készüljön és már csak a grafikára van szükségünk ahhoz, hogy a végleges tervet el tudjuk készíteni.

 

A kitűző nyomtatásnál is érvényesek kedvezményeink, bizonyos darabszám és ár felett egyedi ajánlatot, ingyenes szállítást biztosítunk a megrendelőinknek. Akár már egy nap múlva át tudod venni a csomagodat, személyesen a fővárosi üzletben vagy a futáról. Azért ne hagyd az utolsó pillanatra a rendelést és keress minket bizalommal olyan kitűzőkért, amiket minden résztvevő viselhet a búcsúztatón!

Kérhetsz tőlünk árajánlatot a kitűző nyomtatásra is a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!

0
Üres a kosarad!Vissza a Vásárláshoz