Barion Pixel

INGYENES kiszállítás 15000 ft felett.

zománcos minta bögre

Zománcos bögre

2500 Ft -tól

Zománcos bögre – régies, mégis vadonatúj


Zománcos bögrék nyomtatása rövid határidővel, kiváló minőségben, kedvező áron, a Te elképzeléseid szerint – akár ajándékként, akár saját részre is tökéletesek!
A zománcos bögrék régen a lehető legolcsóbb és legtartósabb konyhai eszközöknek számítottak, a kerámia és a porcelán pedig sokak számára az elérhetetlen luxust testesítette meg. Napjainkban azonban kialakult a zománcos bögrék egyfajta nosztalgiája, aminek okán sokan keresik őket, hiszen különlegesek és esztétikusak, de emellett megtartották legjobb tulajdonságukat is: a tartósságot.


A zománcos bögrék nyomtatásának segítségével nem csupán egy kifejezetten hangulatos bögréhez juthatsz hozzá, de a rajta elhelyezett, egyedi mintának, szövegnek, fényképnek, vagy logónak köszönhetően személyessé is teheted azt. A bögre zománcozott fém, azaz gyakorlatilag törhetetlen, és mikrohullámú sütőbe sem helyezhető, illetve csak kézzel mosogatható.
Ha szeretnél a zománcos bögrék nyomtatásának lehetősége által szert tenni egy egyedi bögrére, rendelj webáruházunkból mindössze néhány kattintással!

0
Üres a kosarad!Vissza a Vásárláshoz