Barion Pixel

INGYENES kiszállítás 15000 ft felett.

A fém kulacs nyomtatás aktuális, mert közeleg a nyár

poloforma.hu_1
poloforma.hu_1

A fém kulacs nyomtatás aktuális, mert közeleg a nyár

A fém kulacs nyomtatás aktuális, mert közeleg a nyár

A fém kulacs nyomtatás aktuális, mert közeleg a nyár

A fém kulacs nyomtatás és a vásárlás is egyszerre valósul meg, ha hozzánk fordulsz. Legyen nálad mindig a saját, egyedi italtárolód!

Miért legyen kulacsod?

Azt senkinek sem kell magyarázni, hogy a műanyag szemét halmozásával halálra ítéljük a bolygónkat, ami otthont ad nekünk. Ma már a műanyag csomagolással készült termékek vásárlása egyre kevésbé divat, sőt, egyenesen rossz fényt vet arra, aki kitart mellette. Nem véletlen, hogy számos vendéglátóhelyen már saját kulacsba, termoszba is lehet töltést kérni, amivel meg lehet akadályozni a hulladék mennyiségének növelését.

Aki mindig elrakja a kulacsát, azt nem éri meglepetésként a szomjúság. Az irodai asztalon elfér a saját kulacsod, amit egész nap újra tudsz tölteni, ha kifogyott. Egy ügyintézős napon is jól jön a városban, de kirándulásra, nyaralós városnézéshez egyenesen a kötelező kiegészítők egyike. Mindig lesz egy kút, forrás vagy csap, ahol megtöltheted friss, hideg vízzel. A sport kikerülhetetlen sok ember életében, az edzéshez pedig nélkülözhetetlen egy strapabíró kulacs.

Milyen legyen a kulacs?

Természetesen nem szabad csak úgy találomra vásárolni egy új kulacsot, mert nem mind egyforma, tehát nem mind felel meg minden vásárló igényeinek. Mérlegeld a következőket:

-Méret: Az átlagos méret körülbelül fél liter. Ez ideális szinte minden tevékenységhez, mert nem túl nehéz és az ital is friss marad benne, ameddig el nem fogyasztod.

– Zárhatóság: A stabil záródás, a könnyen kezelhető kupak alapvető elvárás egy olyan tárolónál, amibe folyadékot öntenek és amit táskában szállítanak.

– Kiegészítő: A kulacs kupakjához tartozó akasztóval sokoldalúbb lesz a folyadék tároló, mert táskára akaszthatod, ha utazol és nem kell kutatni utána, mindig kéznél van, ha gyötör a szomjúság.

– Design: Jó, ha a kulacsod nem ugyanolyan, mint a többi, mert könnyebb lesz megkülönböztetni a többitől és elkerülni a keveredéseket.

– Anyag: A fém vagyis alumínium termékek nemcsak könnyűek, de tartósabbak is, mert nem törnek el és nem horpadnak be.

Miért rendelj nyomtatást kulacsra?

Szeretnél különleges kulacsot, ami csak neked készült? Szívesen veszel elő egy olyan tárolót, amiről egy kedvenc idézeted, fotód vagy grafikád köszön vissza minden alkalommal? A nyomtatás színesben, kisebb és nagyobb méretben is elkészül, csak rendelj tőlünk kulaccsal együtt!

A nyomtatással dekoratívabbá és egyedibbé tett kulacs egy igazi, stílusos kiegészítője lesz a hétköznapjaidnak.  A munkához, tanuláshoz, sporthoz és utazáshoz is elviheted magaddal, mert nem kell szégyenkezned amiatt, hogyan néz ki. Ne csodálkozz azon, ha többen is megkérdezik majd, hogy hol vásároltad a menő kulacsodat.

A kulacsod több változatban is készülhet, ajándékozz meg nyomtatott mintákkal díszített folyadék tárolókkal másokat! Az ilyen meglepetés nem kerül sokba, mégis mindenki tud vele mit kezdeni, mert nem haszontalan. A családtagokkal, barátokkal lehet hasonló, de mégsem egyforma kulacsotok. Elfelejtheted a márkás, drága termékeket, amik könnyen felbukkanhatnak másnak a kezében is.

Az új, egyedi feliratos kulacsot érdemes megrendelni, ahogy közeleg a nyár. Ebben az évszakban fogyasztunk a legtöbb folyadékot, amit sokkal könnyebb betartani, ha mindig nálunk van egy kulacsnyi innivaló. A rendelést néhány kattintással és egy kis tervezéssel nagyon egyszerűen letudhatod a honlapunkon keresztül. A kollégáinkhoz bármikor fordulhatsz, ha elakadtál a rendelésben, kérdésed van vagy szeretnél valamiben segítséget kérni. Az elérhetőségeink egyikén lépj velünk kapcsolatba!

 

Kattints ide a kitűzők megtervezéséhez:
Tovább a kitűzőkhöz!

0
Üres a kosarad!Vissza a Vásárláshoz